onsdag den 14. august 2013

Flere nye strikkebøger

Det er i hvert fald ikke inspiration strikkere skal mangle dette efterår.
Vi fortsætter med at fortælle om bogudgivelser. Alle bøgerne kan købes i butikken.
Billede: Babystrik på pinde 3½-4 er også på vej ud til mine forhandlere. Alle opskrifter er i størrelse 0 til 2 år, og de passer til garn med strikkefastheden 22 masker på 10 cm. Der er toppe, tæppe, trøjer og meget andet - det meste ret enkelt at strikke, men alligevel med fine detaljer
Lene Home Samsøe har igen udgivet strikkebøger til børn. Modellerne er næsten de samme som i Strik på pinde 3, men omformet til tykkere garn.
Billede: Børnestrik på pinde 3½-4 er klar! Alle modellerne kan strikkes i str. 2-8 år i garn, der passer til strikkefastheden 22 masker = 10 cm. Opskrifterne er i samme stil som i Babystrik på pinde 3 og Babystrik på pinde 3½-4, men der er mere sjov og ballade over fotos, farver og grafik. Bookletten kommer i butikkerne i løbet af de næste par uger. Håber, I vil synes om den-:)
Her er modellerne til større børn, så nu er hele aldersspekteret dækket.

Lene Randorff med firmaet Lillestrik har udgivet denne bog, hvor hun er inspireret af modeller fra Matador, gamle strikkebøger og moden gennem 30'erne, 40'erne og 50'erne. Efterfølgende har hun gjort modellerne tidssvarende, så de passer til kvinder i dag. Alle modeller er i størrelse small til x-large.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar