tirsdag den 14. januar 2014

Forårets kurser

Ved indledningen af et nyt år er det tid til langtidsplanlægning. Et helt ubrugt, nyt år ligger foran os med så mange muligheder. Men tiden kan nemt smuldre, hvis vi ikke sætter os ned og planlægger, hvad vi gerne vil bruge tiden til. Her er to gode muligheder:
Vi udbyder to kurser her i foråret og en strikkecafé om måneden. 
Det første kursus er med Lisbeth Tolstrup, og finder sted søndag d. 9. marts.
Lisbeth er en meget dygtig underviser, hun har udgivet flere bøger, og på kurset vil vi arbejde med farver og flader. Læs mere under arrangementer. Det bliver en spændende dag, hvor du får mere end et par strikketeknikker med dig hjem. Lisbeth kan mere end de fleste, da hun bevæger sig indenfor kunst, håndværk og kultur.
Det andet kursus er med to travle damer, Tine Rousing og Lone Gissel. De udgiver deres 3. hæfte Nordiske Masker 3 i februar, og vi venter spændt på hvad det mon bringer. De er et makkerpar af en strikker og en hækler og begge er de døtre af skræddere og det kan mærkes i pasformen på modellerne. Deres to foregående hæfter bragte spændende nyt, så vi glæder os til det 3.
På kurset ser vi de nye modeller, hører om deres overvejelser og valg og skal lære nogle af de brugte teknikker, som både inkluderer strik og hækling.
Kurset finder sted søndag d. 27. april.
En gang om måneden har vi strikkecafé med præsentation af nyheder, et godt fif eller en strikketeknik, så hav altid ekstra pinde og garn med.
Vi prøver uden tilmelding, så du kan bare møde op til en hyggelig og inspirerende aften. Se datoerne her.
Til arrangementer i garnafdelingen kan du handle med 10 % på garn.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar