onsdag den 4. december 2013

Masser af gaveidéer

Butikken bugner af muligheder for at finde en flot julegave i mange prislag. Tørklæder, trøjer, bælter alt i lækre kvaliteter.

Et flot sæt og med de mange farver i tørklædet vil det passe ind i næsten enhver garderobe

Der er ligeledes et stort udvalg i handsker, punge og tasker.

Hvis du hellere vil give en strikker arbejde i det nye år, så er dette strikkekit en mulighed. Det findes i 3 farvenuancer.

Hattehylden bugner, og der er mulighed for at prøve og så håbe, at giveren også vil synes om dit valg, hvis gaven ikke er til dig selv.

Mangler du lidt nyt i julepynt, er gæssene er mulighed.

Angel Touch er et nyt produkt i garnafdelingen fra Mohair by Canard.Vi har garnet i 3 grå farver, 3 brunlige og en råhvid.
 Her citeret fra hjemmesiden:
Angel Touch er et certificeret økologisk naturprodukt fra Peru. Babyalpaka består af de fineste og blødeste fibre fra dyrenes første klipning. Alpaka er ca. 20% varmere end uld og samtidig silkeblødt og meget holdbart. Da fibrene er hule, er de samtidig meget lette, hvilket gør garnet velegnet og populært til børnetøj og til delikat, men varmende beklædning. Desuden er garnet allergivenligt, da fibrene er ikke tilsat olier, og garnets farver er helt naturlige.
Der har levet alpakaer i Andesbjergene i mere end 8.000 år. Angel Touch startede i Peru i 1998 som et Fairtrade-projekt. De naturlige farver giver opdrætterne mulighed for at afsætte farver, der ellers afvises af industrien. Farverne håndsorteres, hvilket giver arbejde til tusindvis af kvinder.
Kun naturlige farver
50 gram Angel Touch babyalpaka
Ca. 175 m / 50 g
Pinde: 3-3½Ingen kommentarer:

Send en kommentar